Meteoroloji Mühendisliği Gözlem ve Ölçüm Sistemleri Stajı (Staj 1) Ön Başvuruları

“Gözlem ve Ölçüm Sistemleri” stajının (1. Sınıf Yaz Stajı) ön başvuru aşamasında her bir öğrencimizin izlemesi gereken yol aşağıda açıklanmaktadır.

1) Her öğrenci, şu linkteki (http://doodle.com/poll/vkfy4y684x399e3m) Doodle’da ad ve soyadını yazmalı ve staj şehir/dönem seçimini yapmalıdır. Staj yapılabilecek şehir ve dönemler Doodle linkinde belirtilmiştir. Belirtilenler dışında bir şehir veya dönemde staj yapılamaz.

2) Her öğrenci, Doodle seçimini yaptıktan sonra, bu bağlantıda bulunan dilekçenin bir çıktısını almalı, dilekçeyi eksiksiz biçimde doldurmalı ve OMÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri’ne (ilgili kişi: Saliha Öktem) teslim etmelidir. Dilekçede yalnızca noktalı yerler doldurulmalıdır.

1 ve 2 no. lu işler en geç 12 Mayıs 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar tamamlanmalıdır. Geç başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Bu aşamalardan sonra yapılması gerekenler daha sonra duyurulacaktır.